Menukort

Forkæl dig selv menu

4 retter + velkomstdrik

299,-

Forret

Kingprawns vendt i ingefær serveret på bund af spinat og safran creme

Mellemret
Røget krondyr på bund af fransk salat vendt i balsamico, vanilje marinerede skovbær, jordnødder og lakrids
Hovedret

Oksemørbrad serveret på bund af portobello, østershatte, kartoffeltårn og portvinssauce

Dessert

Dessert symfoni bestående af hjemmelavet tiramisu, hjemmelavet chokoladekage og toppet med lime-sorbet

Sammensæt selv menu

Forret + hovedret

269,-

Forret + hovedret + dessert

289,-

Forretter

Hummer cappuccino
89,-

serveret med rejebruchetta og olivenolie med italiensk karse

89,-
Kæmpe rejer
89,-

på bund af spinat med cremet safransauce

89,-
Carpaccio af oksemørbrad
89.-

anrettet med oliven, parmesan, ristede pinjekerne, med franske salater

89.-
Røget krondyr filet
89,-

på bund af fransk salat, marinerede skovbær, jordnødder og lakridstopping

89,-

Hovedretter

Fiske variation
199,-

efter dagens fangst

199,-
Helstegt lammecare
89,-

på lammejus, sprøde urter dertil kartoffeltårn

89,-
Tournedos
219.-

af oksemørbrad serveret med saute af sæsonens svampe, cremet kartoffel- og portvinssauce

219.-
Bornholmerhane
199,-

sprødstegt bornholmer hanebryst fyldt med trøffelsouffle, grøntsagssaute, cremet kartoffel- og timiansauce

199,-

Desserter

Oste tallerken
89,-

udvalg af italienske og franske gårdoste

89,-
Tiramisu
79,-

original italiensk tiramisu med kakao og frugt

79,-
Hvid chokolade creme brulee
79.-

med appelsinsorbet

79.-
Hjemmelavet chokoladekage
79,-

med vaniljeparfait

79,-

I restauranten kan du selv sammensætte din menu med 2, 3 eller 4 retter.

Vort menukort skifter hver måned - sæsonbetonet og innovativt. Det betyder, at du som gæst altid kan glæde dig til noget nyt. Vi arbejder tæt sammen med vore leverandører og lytter meget til, hvornår råvarerne topper.

Kortet byder altid på menuer med 2, 3 eller 4 retter, hvor du kan vælge mellem 4 forretter, 4 hovedretter og 4 desserter og selv sammensætte den menu, du ønsker.  Alle retter kan også vælges som a la carte, og der er altid fisk som en af hovedretterne, ligesom vegetarretter også er muligt.

 

Restaurant Katastrophe Herning Betjening God Service
Restaurant Katastrophe Herning Betjening Champagne Vin

Det er samspillet med vinen, der gør et måltid til en sublim oplevelse.

Det er vigtigt for os, at vore vine matcher vores mad. Det er vores filosofi, at det netop er samspillet mellem vin og mad, der gør et måltid til en sublim oplevelse. Smag og præferencer er individuelle – og vi kommer gerne med en anbefaling, hvad der skal i glasset når du har valgt maden og fortalt os lidt om, hvad dine smagsløg foretrækker.

Vi har spændende vine fra mange lande – og alle er valgt fra hjertet! Vi er sikre på, at du både kan blive genforenet med en gammel favorit eller finde en ny.