Lad os stå for nytårsmenuen

Corona-sikkert i restauranten - eller hjemme hos dig selv

BESTIL GERNE STRAKS - sidste år var hurtigt udsolgt!

Kl. 18-22 i  restauranten

Pr. kuvert

499,-

Appetizer

Velkomstdrink
Spinat bisquitte med cremet ost toppet med laks
Parmaskinke toppet med vandmelon

Forret

Hjemmelavet gravad laks toppet med salat og citruscreme med honning

Mellemret

Røget krondyrfilet toppet med fransk salat vendt i Balsamico, vanilje marinerede skovbær og lakrids

Ganerenser

Skovbær sorbet vendt i Bacardi lime toppet med orange sorbet

Hovedret

Oksemørbrad med grøntsags sauté, kartoffel tårn og portvin sauce

Dessert

Hvid chokolade creme brulé med orange sorbet

6 retters menu ud af huset

Leveres i praktisk emballage.
Afhentes nytårsaftensdag kl. 14-17.

Pr. kuvert v/min. 4 pers.

399,-

Forret-trio

Hjemmelavet gravad laks toppet med fransk salat og citrus creme og honning.
Carpaccio af oksemørbrad toppet med fransk salat vendt i Balsamico, karamelliserede mandler, oliven og Parmesan.

Hovedret

Helstegt oksemørbrad med grøntsags sauté, kartoffeltårn og portvinssauce

Dessert-duo
89.-

Hjemmelavet chokoladekage med vanilje creme og jordbær.
Udvalg af danske gårdoste med frugt og kiks

89.-