Mad ud af huset

Restaurant Katastrophe Herning Mad Menu

Bestil mad ud af huset til dit næste arrangement. Til få eller mange.

Mad ud af huset er et af vore specialer og vi laver gerne et forslag på en menu, der passer til ethvert arrangement.

Til få eller til mange. Til et firmaarrangement eller til private anledninger som f.eks. bryllup, fødselsdag, konfirmation eller studentergilde.

Ligesom i restauranten, kan du forvente at der er kræset for maden og at den er ’nem at gå til’ for de hjælpere, du har i køkkenet. Gastronomi, kreativitet og kvalitet på hver eneste tallerken.

Vi glæder os til at drøfte, hvilken menu dine gæster skal forkæles med, og om de skal nyde det i vore lokaler eller hjemme hos dig.

Der kan findes inspiration i vort menukort, men vi er altid klar med nye, kreative kombinationer, hvis du har særlige ønsker. Selv om vi er glade for gourmetretter, så er f.eks. tapas-menuer eller danske retter ”som vor mor lavede dem” også en mulighed – ofte med det ”twist”, der gør forskellen mellem ’almindeligt’ og ’fantastisk’.

Kontakt os for en helt uforpligtende snak og et tilbud. Gerne i god tid, da mange af årets populære fest-datoer hurtigt bliver reserveret.

Restaurant Katastrophe Herning Menu
God Mad Herning Restaurant Lokaler

Lad Restaurant Katastrophe være rammen om en uforglemmelig fest

Fødselsdag, konfirmation, bryllup, reception, firmafest…

Restaurant Katastrophe har plads ca. 70 spisende gæster og det hyggelige lokale med synlige bjælker og smukke møbler er en smuk ramme om en uforglemmelig fest. Der er mulighed for flere forskellige bordopstillinger og vi vil kunne skabe det perfekte selskabslokale til netop dit arrangement. Der er naturligvis stofduge og servietter – og vi pynter gerne op med blomster og levende lys efter nærmere aftale.